ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιστοσανίδα

Στο Κ.Θ.Σ. η εκμάθηση της ιστιοσανίδας είναι μια από τις ειδικότητές μας. Η μακροχρόνια πείρα μας, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια σειρά από μεθόδους και μέσα για να κάνουμε την εκμάθηση πιο εύκολη και δυνατή για όλους απ’την ηλικία των 8 ετών.

Θαλάσσιο σκι

Με πρωτοποριακές μεθόδους,όπως η χρήση της μπάρας,ειδικών πεδίλων για αρχάριους και έμπειρους εκπαιδευτές, που δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας

Θαλάσσια παιχνίδια

Γι αυτούς που τους αρέσουν τα παιχνίδια χωρίς κούραση, υπάρχουν πολλές επιλογές

Ιστιοπλοΐα

Για τους φίλους της ιστιοπλοΐας υπάρχει ένα σκάφος soling (για 3 έως 8 άτομα)

Ενοικιάσεις Σκαφών

Γίνετε για λίγο καπετάνιος, νοικιάζοντας ένα σκάφος ( δεν απαιτείται δίπλωμα ταχυπλόου σκάφους αν η μηχανή είναι μέχρι 30 ίππων)

Σχολή οδηγών ταχυπλόων σκαφών

Στο κέντρο θαλασσίων σπορ λειτουργεί επίσης σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

θαλάσσιο Σκί

Για Αρχάριους

Με πρωτοποριακές μεθόδους,όπως η χρήση της μπάρας,ειδικών πεδίλων για αρχάριους και έμπειρους εκπαιδευτές, που δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας, ο αρχάριος μαθαίνει εκπληκτικά γρήγορα τα πρώτα βήματα (γλιστρήματα) στο σκι και αρχίζει να το απολαμβάνει ήδη από το πρώτο 10λεπτο. Στη συνέχεια, με την ανάλογη εξάσκηση και την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών,ανεβάζει το επίπεδό του περνώντας στο μονοσκί και αργότερα στο στίβο του σλάλομ.

Θαλάσσιο σκι μονό (για προχωρημένους)

Για τους προχωρημένους στο σκι, φροντίζει ένα σκάφος corect craft ski nautique, πέδιλα conelly και KD , φόρμες νεοπρέν και άλλα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας ,να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ και να ανεβάσουν το επίπεδό τους περνώντας στο στίβο του σλάλομ.

Θαλάσσιο σκι στο στιβο σλάλομ (για αθλητές)

Ένα σκάφος Corect Craft Ski Nautique 330 ίππων,μοντέλο 2006,εφοδιασμένο με star gazer(ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας), ένας στίβος σλάλομ διεθνών προδιαγραφών,εξοπλισμός υψηλού επιπέδου και ένας έμπειρος προπονητής φροντίζουν να ικανοποιήσουν και αυτούς που κάνουν αθλητικό σκι, για να προπονηθούν και να ανεβάσουν το ρεκόρ τους σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα. Η κατάσταση του νερού είναι κατά 90% πολύ καλή από το πρωί μέχρι το μεσημέρι,με ελαφρούς στεριανούς ανέμους ή άπνοια. Μετά το μεσημέρι σε περίπτωση που πνέουν άνεμοι που επηρεάζουν το στίβο,υπάρχει η εναλλακτική λύση του απέναντι νησιού Αμμουλιανή 5 λεπτά με το σκάφος , όπου σκοπέυουμε να εγκαταστήσουμε ένα δεύτερο στίβο.

Wakeboard

Για τους φίλους του wakeboard διαθέτουμε διάφορες σανίδες για όλα τα επίπεδα και η χρήση της μπάρας για τους αχάριους

και του tower για τους προχωρημένους,μαζι με την εμπειρία και τις συμβουλές του εκπαιδευτή,κάνουν την εκμάθηση παιχνιδάκι για τους αρχάριους

ενώ τα άλματα και οι φιγούρες για τους προχωρημένους είναι θέμα εξάσκησης.